"Летим" без да се приземяваме в новото видео на Любо Киров

В началото на юни Любо Киров зарадва фенове и приятели с третия си самостоятелен албум – Както преди. Появи се и страхотното видео към първия сингъл "Още от теб". През лятото турнето на Любо "Както преди" се разпродаде във всички големи градове и песните от албума "оживяха" пред многохилядна публика. 
 
На 5 октомври беше премиерата и на втория сингъл от албума – песента "Летим". "Много често започнах да получавам обратна връзка, че "Летим" е най-любимото парче на всички, които имат албума. Няма как да скрия, че това е и моят фаворит. Затова реших, че именно тази песен ще е следващият знак и реверанс към моята публика.", споделя Любо.
 
 
Видеото към "Летим" е режисирано от Кирил Киров–Кико с оператор Андрей Андреев. В главната роля влиза една от най-известните и атрактивни български двойки - актьорът Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова, които за първи път ще видим заедно на екран и то в много страстни сцени.
 
Когато Любо се обажда на Теа и Наум с покана да се снимат в неговото видео, те с вълнение му споделят, че преди два месеца са си купили албума и "Летим" още от първото слушане става най-пусканата песен вкъщи, така че с огромно удоволствие приемат да участват.
 
С премиерата на "Летим" Любо обявява и дата за голям концерт в зала 1 на НДК, който ще се състои на 28.02.2019 и който е логично продължение на препълнените зали след лятното му турне.

Свързани новини

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

03.07.2023

Нов вариант на сингъла от 2001

16.06.2023

Звездата тръгва на турне през лятото

05.05.2023


flash