Търси в сайта...

Излезе видеото към новия сингъл на Dahmara - "Като ме няма"

Мистериозната Dahmara заявява, че има смелостта да бъде себе си и да прави това, което наистина я прави щастлива. Новата й хит песен "Като ме няма" е нещото, за което мечтае от първата си крачка.
 
Танцувалното парче има предизвикателен текст и отговаря точно на това, което Dahmara иска да каже за себе си на хората, които отсичат нещата, които не разбират. Песента е за силните жени, които са готови да отстояват себе си, без компромис. Музиката и аранжиментът са дело на Дани Димитров, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Васил Юруков.
 
 
"Анастасия Мавродиева ми изпрати текста. Четях го и не можех да повярвам какво държа в ръцете си. Нямаше слабо място! Нямаше клишета и всеки би се припознал в него! Точно такъв текст исках! Стоях в колата и ревях от щастие", споделя Dahmara. 
 
Видеото е дело на режисьора Стефан Маринов, оператора Петко Андонов и Виктор Милушев, който е не само хореограф, но и танцьорът, който партнира на Dahmara в клипа. "Идеята беше клипът да е по-динамичен. Снимахме на различни локации в София цяла нощ! Приключихме снимки някъде около 6 часа сутринта. Беше изтощително, но много вълнуващо!"
 
"Dare to be different" ("Осмели се да бъдеш различен") e основният лайтмотив на Dahmara и за по-малко от 12 месеца тя е готова с първия си авторски проект. Тя е напълно независима, инвестира всичко, което има и цялата си енергия, за да направи "Като ме няма" факт. Дори се налага да снима два пъти клип на песента и да отложи официалното издаване на сингъла, защото иска да бъде сигурна, че това, което прави, е 100% Dahmara.  
 
Седмица след излизането на песента "Като ме няма", Dahmara ще се представи на сцена на събитие, предназначено изключително за дами. 
 
Коя е Dahmara? 
Dahmara озадачи и впечатли журито на "Х Фактор" по време на кастинга през 2017 в Пловдив с шантавото си име и изпълнение. Въпреки любопитството на менторите, Dahmara отказа да разкрие истинското си име. "Не искам да споделям с аудиторията нищо за личния ми живот - име, години, с какво се занимавам. Смятам, че образът ми и музиката са най-важното", обяви Dahmara. Журито остана впечатлено от изпълнението й, а Любо Киров обяви, че харесва лудостта на нестандартната певица, която е неговата Lady Gaga. Очарован бе и Криско. Вечно критичната Саня Армутлиева също гласува с "да". Отпадането й от формата на финалния кръг с големите концерти й дава ясен знак, че може и трябва да направи всичко възможно, за да остави послание на всички след нея – това да се осмеляват да бъдат себе си, дори и другите да ги приемат за различни и да им казват, че не пасват на шаблона. 

Свързани новини



flash