Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени показаха клипа към "Ето така" (видео)

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пуснаха клипа към последната си песен "Ето така". 
 
Актьорите Яна Титова ("Стъпки в пясъка", "Джулай", "Лов на дребни хищници") и Алек Алексиев ("Възвишение", "Откраднат живот"), този път са съответно режисьор и изпълнителен продуцент на доста любопитното видео, замислено като кратък филм, в който Стефан, Стунджи, Еко, Миро и Иван са обитателите на село Обичайно Заподозряново, пише bgnes.com. Ироничните пасторални сцени на музикантите се преплитат със сюжетната линия на двамата дебютанти от НАТФИЗ Боряна Маноилова и Божидар Йорданов. 
 
 
"Ето така" е сингъл от прясно излезлото юбилейно ремастерирано издание на албума Към. След премиерата на клипа започна и най-пътуващият месец за Обичайните заподозрени - през август групата ще изнесе над двадест концерта в цяла България. 
 
В първата половина на месеца са гиговете по Южното черноморие, а във втората - големите концерти със Симфоничния оркестър на Пловдивска държавна опера. На някои от тях, като Летен театър Бургас (8 август) и Античен театър Пловдив (28 август), специален гост ще бъде и победителката от "Гласът на България" Ния Петрова, за която това ще е първа среща на живо с родната публика. 

Свързани новини

Джулай: Стефан Вълдобрев и Обратен ефект

27.06.2018

Стефан Вълдобрев с концерт-промоция

15.06.2016

Стефан Вълдобрев - "Холивуд"

16.07.2015

Коментари


flash