Добавят втора дата към концерта на Горан Брегович в Пловдив

Поради големия интерес към BEST OF концерта на Горан Брегович и неговия легендарен "Оркестър за сватби и погребения" в Пловдив, организаторите на събитието обявиха още едно извънредно шоу. 
 
Датата на втория лайв с неостаряващия гений на балканската музика е 26 септември, а мястото – отново Античен театър Пловдив. Билетите за събитието са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 40 до 60 лева.
 
Така звездата на бивша Югославия ще успее да зарадва многобройните си почитатели в града под тепетата с два концерта на две дати. Брегович ще излезе на сцената под отрито небе на 26 и 28 септември освен с най-добрите балкански музиканти от "Оркестър за сватби и погребения", така и с българските певици с неповторими гласове Людмила и Даниела Радкови. 
 
Специално за публиката в Пловдив гениалният музикант ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като: "Аризонска мечта", "Месечина", "Калашников", "Буба Мара" и много други. 
 
BEST OF концертите на Горан Брегович и "Оркестъра за сватби и погребения" са на 26 и 28 септември 2018 от 20:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите и за двете събития са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на eventim.bg. 

Свързани новини

Горан Брегович води най-добрите у нас

08.06.2018

Горан Брегович обяви концерт в Пловдив

25.05.2018

Коментари


flash