Bazzi пусна сингъла "Beautiful" с участието на Camila Cabello

Един от най-успешните нови артисти от изминалата година, Bazzi, обединява сили с мултиплатинената певица и автор на песни Camila Cabello, за да създадат нова версия на неговия хит сингъл "Beautiful". Bazzi се включи в разпродаденото северноамериканско турне на Camila "Never Be The Same Tour", и "Beautiful" е поредният път, в който двамата работят заедно. 
 
 
Bazzi споделя за "Beautiful": "Да работя с Camila е страхотно, защото тя внася подобни емоции в това, което искам да опиша. Реверанс към носталгичната музика от 80-те, която създава истинско преживяване. Мисля, че Camila наистина улови това усещане и аз съм развълнуван, че хората ще чуят този наш общ момент."  
 
Camila добавя: "Bazzi подгряваше за нас на турнето "Never Be The Same", след като попаднах на песните му "Mine" и "Beautiful". Влюбвах се все повече и повече в песента, слушайки я всяка вечер зад кулисите, и преди няколко седмици, когато имах свободен ден от турнето в Кентъки, отидох в едно студио там и записах мой куплет към парчето. Това е една от любимите ми песни в момента. Наистина се надявам хората да я заобичат така, както аз."  
 
"Beautiful" е включена в успешния дебютен албум на Bazzi, COSMIC, който е преслушан над половин милиард пъти в целия свят. Bazzi, който тъкмо получи номинация за "Best New Artist" на тазгодишните MTV VMAS награди, ще бъде специален гост по време на европейската обиколка на Justin Timberlake и неговото турне  "Man Of The Woods Tour", което стартира на 13 август в Берлин. 

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Bazzi се завръща с най-личния си сингъл

19.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022

Камила Кабейо тийзна новата си песен

08.02.2022


flash