Излезе новият албум на Charlie Puth, Voicenotes

Charlie Puth представи дългоочаквания си албум Voicenotes, всяко парче от което е продуцирано и написано от самия изпълнител.  
 
 
"Done For Me (feat. Kehlani)", третият сингъл от Voicenotes, в момента се изкачва в топ 25 в класацията Top 40. Част от албума са тройно платиненият сингъл "Attention" и платиненият "How Long". "Attention" е петото платинено парче за Charlie, трето в топ 10 на Billboard Hot 100 (на 5-то място), вторият солов номер едно сингъл в Hot AC radio, и първият солов сингъл, оглавил класацията "Top 40". 
 
 
"Attention" се доказа и като световен хит извън САЩ, като получи забележителните 47 платинени сертификата, както и диамантен във Франция. Освен това, парчето достигна до първата позиция в европейската еърплей класация като стана номер едно във Франция, Италия, Норвегия, Испания, Швеция и Швейцария. Двата клипа към парчетата "Attention" и "How Long" имат общо над 1 милиард гледания в YouTube. 
 
 
Това лято Charlie ще тръгне на най-голямото си северноамериканско турне досега. Турнето ще започне на 11-ти юли в Торонто, Онтарио в Budweiser Stage, и ще обиколи континента през цялото лято, като ще посети световноизвестната зала Radio City Music Hall в Ню Йорк на 16-ти юли, както и Greek Theatre в Лос Анджелис на 14-ти август. Hailee Steinfeld  ще бъде специален гост и ще подкрепи Charlie на всички концерти. 
 
Албумът Voicenotes на Charlie Puth е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Нов албум от Чарли наесен

15.07.2022

Чарли Пут за болката от раздялата

04.05.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021


flash