Чуй песента на Céline Dion от саундтрака на "Дедпул 2" - "Ashes" (видео)

Колкото и да звучи невероятно, канадската кралица на филмовите балади обединява сили с любимия цапнат в устата супергерой, съобщава cinefish.bg. Céline Dion ще е голямата звезда в саундтрака на "Дедпул 2". След повече от година мълчание, тя се завръща, готова да превземе класациите с баладата "Ashes”.
 
 
Видеоклипът към песента е издържан в напълно мелодраматичен стил. Dion пее на сцената в празна зала, а изпълнението й е прекъсвано от кадри от бъдещия кинохит. По средата на парчето на сцената се появява струнен оркестър, както и самият Дедпул. Той се впуска в един шеметен танц, какъвто можем да очакваме само от луда глава като него.
 
В края на клипа е най-забавната част. Ryan Reynolds в костюма на своя супергерой аплодира Dion, но й казва, че трябва да повтори изпълнението си... защото е било прекалено добро. "Това все пак е "Дедпул 2", не "Титаник", заявява й той. Поп дивата обаче не му остава длъжна и го поставя на място с думите: "Гледай си работата, Спайдър-мен".
 
В саундтрака на "Дедпул 2" има още една нова песен на French Montana, Diplo и рапъра Lil Pump. Включени са и популярни хитове на Peter Gabriel, a-ha, Cher, Dolly Parton, Air Supply и Pat Benatar. 
 
Очакваме с нетърпение и размазващото продължение на филма, чиято премиера е на 18 май.

Свързани новини

Céline Dion се завърна с три нови песни

19.09.2019

Céline Dion - “Flying On My Own”

11.06.2019

Céline Dion анонсира световно турне

04.04.2019

Правят филм за живота на Céline Dion

18.02.2019

Топ 10 на най-скъпоплатените певици

22.11.2018

Коментари


flash