Чуй песента на Céline Dion от саундтрака на "Дедпул 2" - "Ashes" (видео)

Колкото и да звучи невероятно, канадската кралица на филмовите балади обединява сили с любимия цапнат в устата супергерой, съобщава cinefish.bg. Céline Dion ще е голямата звезда в саундтрака на "Дедпул 2". След повече от година мълчание, тя се завръща, готова да превземе класациите с баладата "Ashes”.
 
 
Видеоклипът към песента е издържан в напълно мелодраматичен стил. Dion пее на сцената в празна зала, а изпълнението й е прекъсвано от кадри от бъдещия кинохит. По средата на парчето на сцената се появява струнен оркестър, както и самият Дедпул. Той се впуска в един шеметен танц, какъвто можем да очакваме само от луда глава като него.
 
В края на клипа е най-забавната част. Ryan Reynolds в костюма на своя супергерой аплодира Dion, но й казва, че трябва да повтори изпълнението си... защото е било прекалено добро. "Това все пак е "Дедпул 2", не "Титаник", заявява й той. Поп дивата обаче не му остава длъжна и го поставя на място с думите: "Гледай си работата, Спайдър-мен".
 
В саундтрака на "Дедпул 2" има още една нова песен на French Montana, Diplo и рапъра Lil Pump. Включени са и популярни хитове на Peter Gabriel, a-ha, Cher, Dolly Parton, Air Supply и Pat Benatar. 
 
Очакваме с нетърпение и размазващото продължение на филма, чиято премиера е на 18 май.

Свързани новини

Селин Дион с нова музика

18.04.2023

Ето новините около нея

20.01.2022

Болест свали Celine Dion от сцената

21.10.2021

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Излезе новият албум на Céline Dion

19.11.2019


flash