Deep Zone и 100 Кила с нова песен - "Papi Papi" (видео)

"Papi Papi" е новият проект на Deep Zone и 100 Кила, а видеото към него вече успява да привлече вниманието на феновете. 
 
Песента печели с весело реге настроение, запомнящ се припев и закачливи рими от 5-кратния носител на титлата "Най-добър рапър на годината" – 100 Кила. Музиката и аранжиментът на песента са на Deep Zone Project, текстът е на 100 Кила, а режисьор на видеото е Добромир Николов. 
 
Във видеото Deep Zone (вече с новата си певица Ева-Мария) ни телепортират в епохата на Дивия Запад и показват тогавашния начин на забавление и лайфстайл, в типичен каубойски Saloon бар и Мариачи дрехи. DJ Dian Solo и китариста Дани Димитров пуснаха мустаци специално за видеото за по-добро пресъздаване на образите. 
 
 
Deep Zone представят уменията си в смесването на заразителен денс ритъм с хип-хоп рими, доверявайки се на нежните и чисти вокали на своята нова вокалистка Ева-Мария, подплатени с безспорното силно рап присъствие на 100 Кила. "Papi Papi" е преплитане на електронни елементи с бунтарската страст на хитовия рапър, което дава заявка за истински клубен химн.  
 
Deep Zone и 100 Кила обединяват сили и за съвместни концертни и клубни участия, където ще изпълняват най-доброто от репертоара си в едно по-различно шоу, което може да гледате в Арена Армеец на 22-ри май. 

Свързани новини

D2 и 100 Кила пуснаха общо видео

16.09.2019

Deep Zone Project с пробив в Холивуд

02.07.2019

Deep Zone Project в уникален проект

16.05.2019

Deep Zone Project на мащабно турне

29.03.2019

Deep Zone откриват сезона с нова песен

06.03.2019

Коментари


flash