Deep Zone Project с нова певица, нов китарист и клип от Ибиза (видео)

Deep Zone Project започва годината с нова вокалистка, нови проекти и ново видео, директно от Ибиза!
 
На 3-ти март, в Лондон, в препълнената зала The Grand, в рамките на Wild Rose festival, групата изнесе концерт и официално представи новото лице на формацията – чаровната певица Ева Мария. Още с първото си изпълнение "сладкото миньонче" (както я наричат в групата) успя да вдигне на крака публиката с глас, присъствие и харизма. Ева Мария е позната от успешното и участие в два сезона на X Factor. Пее от малка в различни формации в България и чужбина. На сцената музикантите официално се сбогуваха с и предишната си вокалистка Нелина и си обещаха да останат добри приятели завинаги. 
 
 
Всъщност, талантливата Ева Мария не е единственото ново попълнение в Deep Zone Project. Към групата официално се присъедини и китаристът Дани Димитров, който допълнително освежава сценичното присъствие и музиката им.
 
Отново в рамките на концерта си в Лондон, Deep Zone Project отпразнува и 19 години от създаването си. "Рожденият ден" бележи ново начало за най-популярната електронна формация у нас - чисто новият им проект - IBIZA Sound Machine. Чрез него те ще издават интернационална клубна музика както и лайв ремикси на емблематични парчета от Ибиза.
 
Първото официално видео на IBIZA Sound Machine се казва "Say My Name" и е заснето в Ибиза в рамките на 4 дена, показвайки уникални гледки и една необичайна история с неочакван край - Ева Мария бременна от... скейтборд, който всъщност представлява нейното гадже. Песента ще се разпространи в цял свят по различни музикални радиостанции и телевизии и ще бъде излъчена още от над 100 канала в Youtube. Режисьор на видеото е Bashmotion a Networx.bg за пореден път подават ръка на БГ музиката.
 
 
Съвсем скоро Deep Zone Project ще пуснат и първата си нова песен (в този формат), която ще е съвместен проект с един от най-популярните БГ рапъри, чието име засега остава изненада. 
 
Всички тези нови начинания музикантите ще отпразнуват с парти-промоция на 16-ти март в клуб Joy Station. Deep Zone, IBIZA Sound Machine и няколко топ диджеи ще направят мощно Ибиза парти в квалитетния клуб в Студенски град  където ще се миксира и изпълнява на живо парти музика от Ибиза и България. 
 
Купонът започва точно в 22.00ч., а билетите са достъпни на сайта на Eventim на цена 10 лв. Билети на входа - 12 лв.

Свързани новини

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

DEEP ZONE Project в нова колаборация

29.06.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021

Дидо от Deep Zone в нов проект

07.06.2021


flash