Търси в сайта...

Hayley Kiyoko показва кога е време да си тръгнеш в "Curious" (видео)

Hayley Kiyoko пусна нова песен "Curious", която е и първият официален сингъл от дългоочаквания албум на певицата Expectations, който ще излезе на 30-ти март. 
 
"Много се вълнувам да поставя началото на дебютния си албум с "Curious", казва Kiyoko. "Песента е за самоуважението и това да знаеш, кога да си тръгнеш, когато някой, за когото те е грижа, си играе с теб. С идеята, която имах за видеото, исках да представя точно това, но по забавен начин. Надявам се хората да се свържат с него и нямам търпение всички да го видят." 
 
 
Сътрудниците на певицата Jono Dorr и Cecil Bernardy (The Neighbourhood) са и творчески продуценти на албума заедно с нея. Към края на 2017, Hayley пусна завладяващото парче "Feelings", заедно със самостоятелно режисирано от нея видео. 
 
 
През есента на 2016 талантливата певица, текстописец, режисьор и актриса, стана част от "10 нови артисти, които трябва да познавате" на Rolling Stone с излизането на дебютното EP Citrine, което достигна до топ 5 в класацията "Heatseekers" на Billboard заедно със синглите и самостоятелно режисираните клипове към тях "One Bad Night" и "Gravel To Tempo". Hayley отбеляза излизането на Citrine като обяви началото на националното си турне "One Bad Night Tour".
 
 
Миналата пролет Hayley пусна още едно режисирано от нея видео, към песента ѝ "Sleepover". Към момента самостоятелно режисираните видеоклипове на певицата са натрупали повече от 140 милиона гледания в YouTube.
 
Албумът на Hayley Kiyoko Expectations ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Hayley Kiyoko - "Feelings"

27.10.2017


flash