NI.co разбиват голите обещания в "Само на думи" (видео)

Новата година поставя своето стилно музикално начало с новия сингъл на NI.co. След успеха на "Да останеш тук" през 2016, Ники Николов, Кирил Диков и Влади Христов опаковат в ноти и визия "Само на думи". 
 
 
"Идеята на парчето е да избягаме от голите обещания и ситуацията "едно се говори – друго се прави. Огледайте се: наоколо сякаш всички само празнословят, обещават, а делата са малко", разказва фронтменът на групата Ники Николов.
 
Освен стилното съвременно звучене, характерен за NI.co, остава дълбокия смисъл в думите към песните. Преди две години, когато групата издаде "Да останеш тук", текстът беше тема на есе за учениците в пловдивската френска гимназия, а самата песен се изучаваше в часовете по музика в софийски училища. "Много държим на текста. Аз винаги съм можел да пиша истории, литературата ми е силна страна", споделя Ники. А като добавим и образованието по журналистика, може би няма нищо странно в това, защо темите в песните на NI.co са винаги въздействащи и актуални. 
 
 
Както преди, така и за идеите в новите си проекти, групата се доверява изцяло на вокала си и мениджър Ники Николов. Текстът и музиката на "Само на думи" са негови, като има участие и в аранжимента, направен съвместно с Дани Димитров от Deep Zone Project. Главната роля в режисурата отново е за Ники. Проектът е и първия, който Ники Николов продуцира самостоятелно, а "Само на думи" е водещият сингъл от предстоящия втори албум на групата. 
 
NI.co е проект на музикантa Ники Николов (вокал и китара), съвместно с Кирил Диков (бас) и Владислав Христов (барабани).  
Бандата е формирана през пролетта на 2012, а идеята, която събира триото, е осъществяването на клубно трибют-турне по случай 50-годишнината на легендите The Rolling Stones. През 2016 излиза дебютният албум на групата, озаглавен Грам Срам. Той съдържа 12 парчета, включително едноименното парче, както и всички други популярни сингли на групата: "Да останеш тук", "Някой" и други. 
 
2018 поставя ново начало за NI.co с песента "Само на думи" - първата от поредица нови песни, които групата ще издаде до лятото.

Свързани новини

Група NI.co гостува в "Power Music"

12.07.2016

Ni.co гостуват на живо в студиото

25.11.2014


flash