Търси в сайта...

Dwayne Johnson ще се кандидатира за президент

В началото това звучеше като шега, но вече е истина – Dwayne Johnson обмисля да се кандидатира за президент, съобщава cinefish.bg. Екшън звездата, сдобила се тази седмица със своя звезда на Алеята на славата, споделя, че в момента работи по доста проекти и ще бъде натоварен в следващите няколко години, но съвсем категорично заявява, че ще се включи в надпреварата за Белия дом при изборите през 2024. 
 
Още през юни 2016 вестник "Washington Post" публикува информация за това, че Johnson може да стане президент. "Дотогава никога не бях разтръбявал, че ще направя подобно нещо", казва той. "Но много американци повярваха, че наистина ще се кандидатирам. Прекрасно съм наясно, че политиката е нещо различно от шоубизнеса, затова продължавам да слушам и да се уча, доколкото мога. Не смятам, че нашите политически лидери правят нещо за страната ни в тези трудни времена, затова бих се включил в надпреварата".
 
Johnson, който скоро ще видим в дългоочакваната екшън комедия "Джуманджи: Добре дошли в джунглата", признава, че би се кандидатирал за президент, заради своята лоялност към американците. Бихме добавили, и тяхната към него - все пак той има 175 милиона последователи в социалните мрежи.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash