Яхти, море и палми в новия клип на Deep Zone Project (видео)

"Тайни на пясъка" е заглавието на най-новото видео на Deep Zone Project, което направи своята премиера вчера в You Tube. 
 
 
Любопитна е историята на песента. Полетът на DJ Dian Solo закъснява с цели 7 часа. През това време той изкарва лаптопа си с мобилно студио на летището и почти завършва инструментала. Няколко дни по-късно Нелина и Дидо вече са готови с музиката и студийните записи на песента. Вместо гневен имейл до самолетната компания, какъвто са написали другите пътници, Дидо изпраща благодарствено писмо за 7- часовото закъснение, което довежда до раждането песента с амбиция за летен хит. 
 
Във видеото изкусителната Нелина позира пред обективите на Bashmotion на 44-футовата баварска яхта "Sea Adventure". Приказни пейзажи, палми, море и слънчево настроение са запечатали обективите на камерите. Китаристът Любомир Савов (JuraTone) влиза в ролята на истински шкипер на луксозната ветроходна лодка. Огромно надуваемо розово фламинго, ултра бърз джет, който прави страхотни фигури по морските вълни и пръски от шампанско са уловили още обективите. Кадри от истинска ветроходна регата също намират реализация в продукцията. 

Свързани новини

Deep Zone откриват сезона с нова песен

06.03.2019

Deep Zone Project - "Облаче ле, бяло"

26.07.2018

Deep Zone Project с нова певица

13.03.2018

Deep Zone с рекорд за най-дълъг албум

11.04.2017

Световни медии отразиха Deep Zone

27.04.2015

Коментари


flash