Пламен и Иво, Pavell & Venci Venc' и DARA заедно в "Няма да си тръгнеш с друг" (видео)

Петима от най-младите попълнения на родната музикална сцена – братята Пламен и Иво, DARA и дуетът Pavell и Venci Venc', обединиха сили за първото си общо парче, озаглавено "Няма да си тръгнеш с друг". Това е втора колаборация за двата дуета след дебютния хит сингъл на братя Добреви "2 x 2" и първи общ проект за тях с поп сензацията DARA. 
 
 
Изпълнителите сами са се погрижили за музиката, текста, аранжимента, микса и мастерирането на песента. Отговорен за видеото е режисьорът Люси Иларионов, с когото работят едни от най-големите имена в шоубизнеса, а оператор е Георги Марков. Слънчевите летни кадри са заснети на две морски дестинации – Албена и Каварна.
 
Преди месец Pavell и Venci Venc' зарадваха феновете си с парчето "Само по татуси", което вече е гледано над 2 млн. пъти в мрежата за видео споделяне YouTube. "Родена такава" на DARA се появи преди четири месеца и все още събира гледания от феновете. Същата е събдата и на "Не ти мисля зло" на Пламен и Иво, в което те си партнират с Михаела Маринова.

Свързани новини

Дара Екимова изпълнява песни на баща си

25.02.2019

DARA с ново международно парче

25.02.2019

Pavell & Venci Venc’ с нов проект

02.01.2019

Пламен и Иво - "Мама"

08.11.2018

"My Time" на DARA с грандиозен успех

16.10.2018

Коментари


flash