Търси в сайта...

[Видео] Deep Zone с рекорд за най-дълъг албум, чуй първия сингъл

След едногодишно затишие и усилена работа, групата изстреля накуп новото видео "Чиста лудост" и един наистина нестандартен музикален проект, удостоен със световен рекорд за най-дълъг албум от американската платформа Record Setter, информира MySound.bg. 
 
Със 125 авторски мелодични песни, ремикси и колаборации с някои от най-популярните български изпълнители - Графа, Криско, Миро, Михаела Филева, Белослава, Камен Воденичров, Нина Николина и много други, Longest Album е с продължителност 8 часа и 41 минути и съдържа чисто нови песни, както и най-доброто от Deep Zone през годините, но с подобрен, ремастериран звук. 
 
Албумът ще се разпространява само в дигитален формат и може да се изтегли в от сайта на групата, както и от iTunes, Spotify и други популярни платформи. Проектът идва в два варианта: миксиран и немиксиран. Първият е 8 едночасови хармонични микса без паузи и е дело на Dian Solo. Към файла с албума феновете ще открият и бонус - снимки на групата през годините в различните ѝ състави и обложка за тези, които ще искат да си го запишат на CD. 
 
"Чиста лудост" е в типичния за Deep Zone стил: чувствена мелодия с енергичен ритъм. Специално за клипа бе построен цял анимиран град. 
 
 
Броени часове след официалната премиера на новото видео и албума на 7 април, Deep Zone стартира и турнето си. 

Свързани новини

Първото БГ видео, изцяло направено с ИИ

11.04.2024

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

DEEP ZONE Project в нова колаборация

29.06.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021


flash