Low Deep T пристига за първия си голям концерт в България

На 26 май световно известният певец и продуцент Low Deep T пристига за първия си голям концерт в България. В зала 1 на НДК, съвременният крал на афро-соул музиката ще представи последния си трети студиен албум Saved By The Music, който излезе на музикалния пазар през месец март и най-новия хит от него "When I Get Down (I Don't Stress)".
 
Известен като "нежният гигант на хаус музиката", Low Deep T е и добре познат на меломаните с чувствените си соул изпълнения и дълбоките и въздействащи вокали, които умело комбинира с африкански бийтове. Кадифеният му глас е и един от най-завладяващите елементи на супер хита "Casablanca", както и парчета като "Big love", "Got 2 Find Love" и много други.
 
 
След трите клубни посещения у нас, Low Deep T се завръща, този път на голяма сцена, за да представи пред българските си фенове един по-различен музикален афро-соулфул проект - комбинация от динамични денс изпълнения, лайв ди-джей съпорт и звезден подбор от български музиканти. За специалната селекция на родните артисти, които ще се качат с него на сцената в Зала 1, НДК, британецът ще пристигне месец по-рано. 
 
Неслучайно новата шоу концепция на английския изпълнител е насочена не към клубната сцена, на която всички са свикнали да го виждат, а към изпълнения на живо с лайв бенд. Екзотичният изпълнител с кадифен глас обещава вечер, изпълнена с много емоции и дълбочина.
 
Билетите са на цени от 20лв. до 80 лв. и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси. 

Свързани новини

Low Deep T пусна най-новата си песен

18.05.2017

Концертът на Low Deep T се мести в SLC

05.05.2017

Коментари


flash