[Аудио] Чуй новия сингъл на John Mayer, посветен на Katy Perry

Последния сингъл на John Mayer, "Still Feel Like Your Man", е посветен на разбитото му сърце след раздялата с Katy Perry.
 
 
Двете музикални звезди бяха заедно между 2012 и 2016, и макар Perry да намери бързо утеха при Orlando Bloom, Mayer признава, че така и не се е съвзел напълно след скъсването, защото за него връзката им е била прекалено важна.
 
В интервю пред The New York Times, изпълнителят, иначе известен като покорител на женски сърца, потвърди без свян, че "Still Feel Like Your Man" е именно за атрактивната певица, и че според него това би трябвало да е очевидно за феновете. “Че за кого другиго бих мислил?”, пита риторично Mayer. “И между другото, това е свидетелство, че изобщо не съм такъв сваляч, какъвто ме изкарват, особено в последните 5-6 години. Това е била единствената ми връзка в този период.”
 
"Still Feel Like Your Man" е само една от няколкото песни за провалени връзки в новия му албум The Search for Everything и John признава, че създаването му е било наистина емоционално преживяване за него. “На моменти откровено си плачех и си казвах "OK, John, съсредоточи се, това не е за някакви неустойчиви взаимоотношения, тук става дума за нещо много по-дълбоко", споделя той.
 
След раздяла си с Perry, Mayer опитва да се "върне в играта", използвайки мобилните приложения за срещи, засега безуспешно. “Просто си говорим”, казва изпълнителят, който преди това е излизал с Taylor Swift, Jennifer Aniston и Jessica Simpson. “Много малко хора реално се срещат.”
 
Сегашното му самотно положение обаче го кара да мисли за наближаващия си 40-ти рожден ден с доста тъга, защото му се иска да има семейство. “Иска ми се да имаше някой, който да ми организира парти за рождения ден”, казва той. “Иска ми се да имах бебе, което да слуша от първия ред с предпазни слушалки на ушите.”

Свързани новини

#FreshNewMusic (19-25.07.21)

26.07.2021

John Mayer - "Still Feel Like Your Man"

06.04.2017

Katy Perry забравя бившия с хипноза

07.04.2014

[видео] John Mayer - "Who You Love"

18.12.2013

John Mayer и Katy Perry с обща песен

03.12.2013


flash