Robert De Niro е принуден да снима заради харчовете на жена си

Легендарният актьор Robert De Niro е загрижен, че съпругата му Grace Hightower харчи без остатък всички пари, които той печели в киното, пише bgnes.com. Разходите отиват за веригата кафета Grace Hightower & Coffees of Rwanda, която бе открита преди 5 години и постепенно затъва. 
 
Основна причина, според източниците, е липсата на решителност и последователен бизнес план, което смущава и дразни както партньорите на дамата, така и собствения й съпруг. "Тя се колебае безкрайно пред съвсем тривилани решения и променя мнението си как да бъде ръководен бизнесът, според това с кого е говорила последно", допълва информаторът.
 
Наскоро De Niro изпуснал нервите си, докато седял със съпругата си в един от баровете в Манхатън в Ню Йорк. "Нямаше да ми се налага да се снимам в скапани филми, ако не харчеше всичките ми пари", заявил той на жена си пред хората наоколо. Веригата Grace Hightower & Coffees of Rwanda наскоро прекрати изгоден договор с най-големия си дистрибутор - хранителните магазини Whole Foods. Показателно е, че главен спонсор на кинофестивала "Tribeca", основател на който е De Niro, не е бизнесът на жена му, а кафе гигантът Illy. 
 
Холивудският ветеран попада на мушката на критиците заради филмите, в които се снима напоследък. Много от тях изглеждат второразредни в сравнение с миналите му шедьоври. Тази година "Ох, на дядо!" (Dirty Grandpa) и играещият там De Niro са номинирани за "Златната малинка" в категориите "Най-лош филм" и "Най-лош актьор". 
 
De Niro играе в почти 100 филма и над 130 пъти е номиниран за различни награди в киното. Има два "Оскар"-а: през 1974 за поддържаща роля във филма "Кръстникът 2" и през 1980 за главната роля в "Разяреният бик" (Raging Bull).

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash