Trey Songz се завръща с нов албум, чуй сингъла "Nobody Else But You" (видео)

Trey Songz обяви, че ще издаде дългоочаквания си нов албум Tremaine. Записът, който следва платиненият Trigga (2014) и преизданието му от 2015 Trigga Reloaded, ще излезе на физическо копие и в онлайн платформите в петък, 24 март. За определено време всяка предварителна поръчка от магазина на Trey ще идва и с код, предоставящ ранен достъп до билетите за турнето в подкрепа на Tremaine, което се очаква да започне на 3 март с шоу в Детройт. 
 
 
На 7 февруари Songz пусна трейлър на "Tremaine The Playboy" – уеб сериал за запознанства, в който водещи са Steelo Brim и Draya Michele, а музикантът търси своята половинка. Изненадващо за всички, изпълнителят разкри, че "Tremaine The Playboy" ще представлява серия от видеа, представящи Tremaine The Album. Те ще показват мъжът, "измислил секса", общуващ с модели като Ana Montana, Amy Jackson, близначките Kelly и други, търсейки перфектното момиче за себе си.
 
Обявен за "Най-добрия R&B/соул артист" на наградите Soul Train Awards 2014, Trey Songz е без съмнение майстор на съвременното R&B, смесвайки поп, хип хоп и соул в уникалното си звучене. Trigga, шестият му и последен студиен запис, влезе в Billboard 200 на 1 позиция, също като предишния му албум от 2012, сертифицираният със злато Chapter V.

Свързани новини

Trey Songz - “Touchin, Lovin"

04.12.2014

[видео] Trey Songz - “Fumble”

21.03.2013


flash