James Blunt показа клипа към “Love Me Better” (видео)

James Blunt представи видеото към новия си сингъл “Love Me Better”. Песента представя изпълнителя в по-различна светлина, отчасти благодарение на свежата поп продукция от Ryan Tedder, а текстът комбинира лека горчивина и класическата самоирония на Blunt. Видеото се уповава на тази тема, но също така показва спасителната сила на любовта и индивидуалността. 
 
 
James Blunt ще издаде своя пети студиен албум The Afterlove на 24 март. Новият запис следва албума Moon Landing, който се сдоби с платинен статут в Обединеното кралство и прекара цели 33 седмици в класацията UK Top 40 след своето издаване през 2013.
 
James е работил с широк спектър от таланти по писането и записването на The Afterlove, като в този списък влизат имената на Ed Sheeran, Ryan Tedder, Amy Wadge (Ed Sheeran, Shannon Saunders), Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) и MoZella (Miley Cyrus, One Direction). 
 
James Blunt ще тръгне и на хедлайнерско турне в Обединеното кралство, “The Afterlove Tour”, което ще включва и дата в лондонската зала Eventim Apollo. Това е първото турне за Blunt след дългото и всеобхватно “Moon Landing Tour”, по време на което изпълнителят изнесе над 140 концерта по целия свят и което продължи повече от 12 месеца. 
 
Албумът The Afterlove на James Blunt ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Ed Sheeran ще бъде кръстник

28.11.2017

James Blunt - "Don’t Give Me Those Eyes"

29.09.2017

Robin Schulz с нов сингъл с James Blunt

19.05.2017

James Blunt - "Bartender"

14.03.2017

James Blunt се завръща с нов албум

27.01.2017

Коментари


flash