Robin Schulz и David Guetta ще издадат "Shed A Light"

Тъкмо навреме за предстоящите празници, песента "Shed A Light" ще разсее мрака. Въпрос на време беше двама от най-обичаните DJ и продуценти да предоставят на феновете на денс музиката хита на 2016. Най-успешният немски артист за последните две десетилетия Robin Schulz се обединява с френският рекордьор David Guetta, за да ни представят "Shed A Light".
 
 
Двете суперзвезди ще направят премиерата на денс-поп баладата на 25 ноември. Химията между двамата е осезаема. "Винаги съм подкрепял Robin. Пътували сме на турнета заедно, а за тази песен бях особено ентусиазиран. Песните му са изключително емоционални и мелодични, затова беше ясно, че ще избера него за парчето. Усещах, че е правилният човек.", каза David.
 
Любовта и уважението между тях са споделени. Robin коментира: "С нетърпение очаквам излизането на общия ми проект с David Guetta. Смятам, че "Shed A Light" е фантастична комбинация от стиловете ни, подкрепени от невероятните гласoве на Cheat Codes."
 
Cheat Codes се появиха на музикалната сцена в началото на 2016 с хаус парчето "Sex", в което са включени елементи от песента на Salt-N-Pepa "Let’s Talk About Sex". Триото наскоро издаде впечатляващото парче "Queen Elizabeth".  

Свързани новини

David Guetta - "Like I Do"

23.02.2018

Robin Schulz - “Unforgettable”

22.01.2018

David Guetta - "Dirty Sexy Money"

15.12.2017

David Guetta в MTV Music Week

09.11.2017

David Guetta - "Dirty Sexy Money"

03.11.2017

Коментари


flash