Хората от Гетото и Преслава Пейчева с общ проект (видео)

Една легенда на българския хип-хоп се завръща на родната музикална сцена. След дълго мълчание Хората от Гетото са отново тук с чисто нова песен. Парчето се казва "Идваш ли с мен" и е общ проект с чаровната Преслава Пейчева, която пък за първи път в своята кариера влиза в образа на "лошото момиче от крайния квартал". 
 
"С Ghettoman се познаваме и сме близки приятели от 6 години. Още като се запознахме, усетихме, че харесваме почти еднакви неща в стила хип-хоп и аренд би... Така, крачка по крачка, стигнахме до идеята, че е крайно време да запишем общо парче", разказва Преслава Пейчева. 
 
 
Автори на музиката и аранжимента на "Идваш ли с мен" са Петър Петков-Grettoman и Ясен Велчев (Акага, ТЕ), текстът е на Петър Петков, той е и режисьор на клипа. 
 
"Идваш ли с мен" е само първата крачка към голямото завръщате на Хората от Гетото. След като през 2013 Grettoman обяви края на бандата, днес момчетата са готови да зарадват феновете си с чисто нови песни, които дори планират да съберат в предстоящ албум.

Свързани новини



flash