Don Omar пусна ремикс на "Cold Water" на Major Lazer (аудио)

По-рано тази година Major Lazer - общият проект на Diplo, Walshy Fire и Jillionaire, се обедини с Justin Bieber и шведската поп сензация MØ за големия летен хит "Cold Water". 
 
Парчето излезе на 22 юли и бързо се превърна в хита на лятото, оглавявайки класациите по цял свят. След невероятния успех на парчето, пуерториканският певец и актьор Don Omar представя официалния си ремикс на "Cold Water", добавяйки реге вокали и звучене към хита.
 
 
Кариерата на Don Omar разцъфтя след като изпълнителят издаде дебютния си албум The Last Don, който продаде над 300 000 копия и беше сертифициран с платина от RIAA. Don Omar вече има 5 издадени албума, 2 награди Latin Grammy, Billboard Music Award и 14 Latin Billboard Music Awards.
 
Превърналото се в летен хит парче е написано със съдействието на Ed Sheeran и копродуцирано от Benny Blanco. "Cold Water" следва мега хита "Light It Up" и "Lean On" (която е генерирала невероятните над 1.7 милиарда преглеждания в YouTube и над 884 милиарда преслушвания в Spotify, превръщайки се в най-стриймваната песен за всички времена).
 
Diplo споделя за сингъла: "Опитвах се да се свържа с Benny Blanco и Ed Sheeran с години, за да напишем точната песен и в която всеки ще вземе участие, и в момента, в който чух този сингъл, знаех, че това е той. Времето беше правилното и когато се свързахме с Justin, той също се влюби в песента, която всички ние бяхме написали. Помислих си, че ще бъде интересно да вкараме и други вокали, затова поканих и MØ и решихме всички заедно да се опитаме да дадем най-доброто от себе си и да направим нещо свежо и интересно, което да излезе с марката Major Lazer."
 
Миналата година проектът издаде своя трети албум Peace Is The Mission, който достигна #1 в класацията за Electronic/Dance Album, разпродадоха европейското си турне и свириха пред над 400 000 души в Куба, превръщайки ги първия голям артист с участие в Куба след възстановяването на дипломатическите отношения между Куба и САЩ.

Свързани новини

Излезе официално видео към “Let Me Live”

12.07.2018

Rudimental - "Let Me Live"

15.06.2018

Sean Paul и Major Lazer - "Tip On It"

24.04.2018

Major Lazer - “Go Dung”

03.01.2018

Major Lazer - "Buscando Huellas"

14.12.2017


flash