Чуй новия сингъл на Графа, "Инстинкт" (видео)

Вчера вечерта Влади Ампов-Графа използва социалните мрежи, за да представи лично новия си видеоклип "Инстинкт". Песента е част от последния му албум Моменти, а "Инстинкт"е категоричният избор на феновете му за сингъл според проведената анкета в официалния Facebook профил на изпълнителя.
 
 
Още в първите минути след излизането на песента Графа написа: "Идва време, в което човек се вглежда в себе си, вижда отражението си в огледалото и напълно искрено си прави равносметка... За мен "Инстинкт" описва моите моменти на търсене и намиране. Освен част от новия ми албум, тя задължително ще бъде включена и в програмата за концерта ми на 6-ти април 2017 в Арена Армеец! Отпечатъците от рая в любовта остават..."
 
С този анонс Графа споделя за личните си търсения и моменти, които са го вдъхновили да напише "Инстинкт". Режисьор на въздействащия клип е младият талант Бойко Щонов (режисирал клиповете на Прея – "Всички наши места", Белослава и Графа – "Сън"), който успява да улови безпогрешно емоциите, преплитащи се в "Инстинкт" – вътрешната борба, многото страни на човешката същност, инстинктът, който ни води и любовта, която ни кара да се чувстваме живи и да продължим напред. 
 
Графа писа и за големия си концерт на 6 април 2017 година в Арена Армеец. Подготовката за шоуто тече – музикалните репетиции стартират след месец, проектът на сцената и мултимедиата е готов, а в момента се разработват детайлите по осветлението и лазeрното шоу. 
 
През месеците октомври и ноември Графа продължава клубното си турне в страната, а в отделните градове ще бъдат организирани срещи с почитатели, на които топ изпълнителят ще отговаря лично на въпросите на феновете си и ще разказва подробности за предстоящото голямо събитие.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023


flash