Търси в сайта...

Не закачайте Lorde за нов албум

Lorde смъмри феновете си, който нетърпеливо я подпитваха за нов албум.
 
Предишният албум на изпълнителката, Pure Heroine, излезе през 2013, която тя беше само на 16 и феновете, които чакат вече почти три години, започнаха много настъпателно за разпитват в Instagram за негов наследник, след като Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, както е истинското й име, публикува снимка от ваканцията си.
 
“Мислиш ли, че някога ще получим друг албум, или да се откажем от теб като артист?”, попита един от потребителите. Изпълнителката отговори, че работи много, но и отнема повече време да представи албум, защото е автор на текста и музиката на всичките си песни, за разлика от много съвременни звезди, които използват услугите на текстописци и автори на песни.
 
“Откажи се от мен, ако искаш!", отговори персонално изпълнителката. "Аз съм артист, пиша песните си, когато имам достатъчно специални истории за разказване и всичко в тях е мое - всеки тон, всяка дума. Нищо не идва от някакъв екип, който просто натиска копче в машината на всеки 18 месеца по часовник. Албумът е готов, вече сме в продукционен стадий. Скъсах се от работа цяла година, за да ви дам накрая нещо наистина добро.”
 
Новозеландката изгря през 2013, когато дебютният й албум буквално помете класациите по целия свят. Водещият сингъл "Royals" й спечели две награди Grammy - за Песен на годината и Най-добро поп парче, но звездата не е издавала нищо ново от 2014 насам, когато песента й "Yellow Flicker Beat" се появи в саундтрака на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка 1".

Свързани новини

Lorde с нов сингъл - “Mood Ring”

18.08.2021

"Freedom" vs "Solar Power"

21.06.2021

Чуй сингъла-завръщане на Lorde

17.06.2021

Lorde с намек за новия си албум

10.06.2021

Lorde - "Perfect Places"

04.08.2017


flash