Ъпсурт и Гери-Никол се присъединяват към Плюс Фестивал 2016

Ъпсурт и Гери-Никол се присъединяват към компанията на рап дуото Павел и Венци Венц, група Остава и бийтбоксъра Skiller, като формират пълния списък с хедлайнерите, който ще участват в рамките на третото издание на Плюс Фестивал. 
 
В програмата се виждат още имената на едни от най-обещаващите румънски звезди, сред които Alessandra, Theo Rose и Rawanne. Международното участие допълват още Ashely David от Великобритания, както и Brooklyn Projects от Македония. 
 
Организаторите на Плюс Фестивал винаги подчертават ангажимента си и към изгряващите български звезди и затова на фестивала участие ще вземат Станислава Василева, Вениамин Димитров, Ивон Владимирова и местните изпълнители Емил Петров и Стефан Стоилов. Сред групите виждаме Taking Heed и Modica Band.
 
На танцувалния фронт виждаме добре познати имена, сред които The Hopers от град Сандански, балет Obsession от София, местните Албена, Мистерия, Torrens и брейк денс състав Electra Crew. 
 
Подготовката по Плюс Фестивал тече с пълни сили. Специално за него в Пазарджик пристигнаха и редица доброволци от други градове. Плюс Фестивал се провежда за трета поредна година. През 2016 той сменя локацията си и мести всички концерти на площад "Константин Величков", Тортата. Там се помещават големите вечерни концерти на 3 и 4 септември. 
 
Единствено неизвестна остава локацията на тайния концерт на група Остава, планиран за 2 септември. До него ще се допускат ограничен брой хора след предварителна резервация и само те ще получат точното място на концерта, часове преди началото му. 

Свързани новини

Емоционални концерти по празниците

16.12.2022

Ъпсурт възпяват пищни форми в нов сингъл

11.05.2017

Гери-Никол с нова песен

07.12.2016

Гери-Никол - "I'm The Queen"

07.07.2016


flash