Ogi 23 и Дичо заснеха клип към "Чернова" (видео)

Група Оgi 23, Дичо и компания пътуваха с кемпер из Родопите. Поводът бе заснемането на видео към песен от новия албум на бандата. В снимачната компания се включи и актрисата и певица Марина Кискинова, позната от сериала "Sex, лъжи и TV". 
 
Във видеото "Чернова“ на Ogi 23 feat. Дичо се снима и дъщерята на Наско от Б.Т.Р. – Мартина Пенева, която учи в НАТФИЗ. Тя е в ролята на приятелката на Марина, с която пътуват на автостоп и се присъединяват към веселата компания в кемпера. Действието се развива при язовир Широка поляна в Родопите. Освен красиви природни картини, в клипа на "Чернова“ има много романтика, като в ролята на двамата главни герои – влюбените, влизат Марина Кискинова и Веселин Ценов - Algoriddim, който е правил и мастеринга на песента. 
 
 
Идеята на музикантите е да разкажат за любовта в нейната най-красива и естествена форма, която хармонира на чистотата на природата, без смс-и с телефони или чатове в интернет. 
 
Музиката и аранжиментът на песента са на Константин Ангелов и Дичо Христов, текстът е на Ангел Ангелов, а режисьор на видеото е Георги Ангелов.

Свързани новини

Дичо и Теди Кацарова - "Остани"

07.06.2018

Дългоочакваният албум на Дичо излезе

06.11.2017

Лео, Дичо и Играта с ново парче

30.05.2017

Отвличат Део в клипа на "Карамбол"

03.05.2017

Дичо и Гергана Николаева - "Спомен"

30.03.2017

Коментари


flash