Готови за танци? Featurecast и Mista Trick в България!

Британската DJ инвазия продължава с hip-hop и funk сензацията Featurecast и swing’n’bass гуруто Mista Trick, които идват за безплатно парти на 16 юли в Маймунарника! Събитието се организира само две седмици след феноменалното участие в клуба на един от най-добрите съвременни breakbeat артисти – A.Skillz.
 
През последните години Featurecast доказва, че не съществуват граници в миксирането на напълно различни музикални стилове - trap, drum & bass, funk, dubstep, breaks и house. Сетовете му са раздвижени и танцувални, подчинени на една история, която може да се проследи през цялата композиция. В ремиксите му се разпознават хитовете на Отис Рединг, Трейси Чапман и Джеймс Браун. Featurecast е смятан за един от основоположниците на т.н. mid-tempo в електронната музика, а феновете му по света се увеличават със всяка изминала година.
 
Специално за почитетелите на swing’n’bass ритъма в Маймунарника пристига и самият му създател Mista Trick! Танците и доброто настроение са гарантирани с ретро класиките от началото на 20 век, които британецът раздвижва с ударна доза drum & bass. 
 
Освен британските диджеи, зад дековете в Маймунарника ще застанат и българските им колеги Unkle Billy, Feel, Emil Prize & Kickon (Camp Sessions).
 
Началото е в 18.00 часа, а входът е свободен!

Свързани новини



flash