Lil Uzi Vert с нов сингъл, чуй "Money Longer" (аудио)

През 2015 Lil Uzi Vert взриви интернет пространството с появяването си в песента “WDYW" на Carnage, заедно с A$AP Ferg и Rich The Kid, а след това и в “Big Racks" за Slime Season 2 на Young Thug. Лятото той прекара в компанията на DJ Drama, подгрявайки турнето “Boys of Zummer" на Wiz Khalifa и Fall Out Boy. Всичко това подготви публиката за най-новия му проект “Luv Is Rage". С подкрепата на The Fader, Noisey, XXL, Vibe, HotNewHipHop и много други,  музиката на Lil Uzi Vert бързо набра популярност.
 
"Lil Uzi Vert, за добро или лошо, изпраща слушателите си в бъдещето, в един свят, в който рапът е калейдоскоп, смесващ различни стилове и звучене. Той се появява на сцената в точното време, изпращайки музиката в по-цветна и свежа посока, с помощта на убийствени продуценти", коментира Noisey. 
 
Най-новото му парче е “Money Longer". То е продуцирано от Maaly Raw и Don Cannon и веднага след излизането си се доказа като най-добрия проект на младия рапър. 
 
 
"Вдъхновявам се от всичко около себе си и преплитам всякакви неща в музиката си", казва екстравагантният Lil, "и по някакъв начин успявам да балансирам нещата, с което се гордея. Искам да покажа на хората бъдещето през моята гледна точка, какви са възможностите на звука и каква ще е музиката след години."

Свързани новини



flash