Imany пристига за първия си концерт в България!

Френската звезда Imany идва за първия си концерт в България на 14 май в SOFIA LIVE CLUB. Младата изпълнителка, която успя да покори върховете на световните класации с дебютния си сингъл "You’ll Never Know”, спечели сърцата на милиони фенове от цял свят и бързо се превърна в любимка на меломаните.
 
Дебютният албум на чаровната певица, The Shape of a Broken Heart (2011), съдържа 12 песни и достига платинен статус във Франция, Гърция и тройно платинен в Полша. Популярността й в България не закъснява и днес тя е един от най-звучащите в българския ефир артисти, а успешният ремикс на "Don't Be So Shy“ и "You’ll Never know” могат да се чуят във всички клубове.
 
Родом от Франция, Nadia Mladjao, по-известна с псевдонима Imany (което в превод от суахили означава "вяра“) в ученическите си години е била атлет и се е състезавала в дисциплината “висок скок”. След спорта прави успешна кариера като модел в агенция Ford Models Europe. По-късно заминава за Щатите, където прекарва 6 години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика. 
 
В съботната майска вечер, Imany ще се качи на сцената на Sofia Live Club в 22ч. с 8 членен бенд и ще изпълни както най-големите си хитове, така и песни от чисто новия й албум, който се очаква да излезе през 2016.
 
Билетите за събитието са на цена от 60 лева и могат да бъдат закупени от 29.02.2016г. (понеделник) в мрежата на Ticketportal и в Билетен Център-НДК. Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!

Свързани новини

Imany идва отново през юни

12.02.2018

Imany: "Трябваше да дойда по-рано!"

16.05.2016

Коментари


flash