Madonna закъснява три часа за концерт, обвиняват я, че е пияна

Madonna разгневи феновете в Кентъки в събота вечерта, когато се появи с три часа закъснение за своя концерт "Rebel Heart", пише canoe.com.
 
Много от посетителите изразиха разочарованието си в туитър след концерта в Луисвил, обвинявайки 57-годишната звезда за закъснението й и в това, че е била пияна по време на концерта: "Madonna е пияна и крещи на мениджърите на Yum Center от сцената", пише един фен, а друг добавя: "Този концерт е най-странното преживяване в живота ми. Абсолютно съм убеден, че Madonna е абсолютно пияна на сцената."
 
Друг посетител написа: "Madonna си беше съвсем пияна тази вечер... Не можеше да се спомни текстовете на песните си, нито пък хореографията, а и сама си каза, че се чувства опиянена", а друг допълни: "Най-кошмарният концерт, на който някога съм бил. Брутално неуважение от страна на Madonna да се появи с часове закъснение за собствения си концерт."
 
Madonna отрече категорично тези твърдения, като публикува своя снимка от шоуто, легнала на сцената: "Опитвам се да се изправя на краката си (емотикончета с чаша вино) Чудно упражнение!!! Благодаря ти, Луисвил! Сълзите на клоуна скоро ще последват сърцето #rebelheartour". А за тези, които обичат да вярват на всичко, което четат, искам да кажа, че никога не пия преди концерт!!! Шоуто ми е 2 часа и 15 минути непрекъснати песни и танци. В Луисвил се пошегувах, че ще направя стенд ъп комедия и ще се облека като клоун, което ще ми позволи да пия алкохол. Много интересно е как обществото продължава не само да ме третира по абсолютно сексистки начин (ако бях мъж, нямаше да чуете и дума оплакване от никого), но и продължава да приема всичко, което казвам, абсолютно буквално! Ето това се случва, когато хората не четат книги и черпят всичката си информация от ТMZ."
 
 

A photo posted by Madonna (@madonna) on


Свързани новини

Madonna отново е режисьор

15.03.2018

Madonna изтегли от търг скандални писма

20.07.2017

Писмо на Tupac до Madonna на търг

06.07.2017

Madonna бясна на новия филм за нея

03.05.2017

Идва биографичен филм за Madonna

28.04.2017

Коментари


flash