Madonna закъснява три часа за концерт, обвиняват я, че е пияна

Madonna разгневи феновете в Кентъки в събота вечерта, когато се появи с три часа закъснение за своя концерт "Rebel Heart", пише canoe.com.
 
Много от посетителите изразиха разочарованието си в туитър след концерта в Луисвил, обвинявайки 57-годишната звезда за закъснението й и в това, че е била пияна по време на концерта: "Madonna е пияна и крещи на мениджърите на Yum Center от сцената", пише един фен, а друг добавя: "Този концерт е най-странното преживяване в живота ми. Абсолютно съм убеден, че Madonna е абсолютно пияна на сцената."
 
Друг посетител написа: "Madonna си беше съвсем пияна тази вечер... Не можеше да се спомни текстовете на песните си, нито пък хореографията, а и сама си каза, че се чувства опиянена", а друг допълни: "Най-кошмарният концерт, на който някога съм бил. Брутално неуважение от страна на Madonna да се появи с часове закъснение за собствения си концерт."
 
Madonna отрече категорично тези твърдения, като публикува своя снимка от шоуто, легнала на сцената: "Опитвам се да се изправя на краката си (емотикончета с чаша вино) Чудно упражнение!!! Благодаря ти, Луисвил! Сълзите на клоуна скоро ще последват сърцето #rebelheartour". А за тези, които обичат да вярват на всичко, което четат, искам да кажа, че никога не пия преди концерт!!! Шоуто ми е 2 часа и 15 минути непрекъснати песни и танци. В Луисвил се пошегувах, че ще направя стенд ъп комедия и ще се облека като клоун, което ще ми позволи да пия алкохол. Много интересно е как обществото продължава не само да ме третира по абсолютно сексистки начин (ако бях мъж, нямаше да чуете и дума оплакване от никого), но и продължава да приема всичко, което казвам, абсолютно буквално! Ето това се случва, когато хората не четат книги и черпят всичката си информация от ТMZ."
 
 

A photo posted by Madonna (@madonna) on


Свързани новини

Личните вещи на Madonna все пак на търг

25.04.2018

Madonna отново е режисьор

15.03.2018

Madonna изтегли от търг скандални писма

20.07.2017

Писмо на Tupac до Madonna на търг

06.07.2017

Madonna бясна на новия филм за нея

03.05.2017

Коментари


flash