Търси в сайта...

Дръм енд бейс в титанични размери за рождения ден на H.M.S.U.

Hard Music and Sounds United или H.M.S.U. скоро ще навърши 17 години и държи да подчертае този факт с невиждан досега купон в трите зали на Парти център 4КМ. Партито е на 23 януари 2016.
 
Освен джедаите от крюто, в програмата ще слушаме в микс на живо и *7 специални гости от бъдещето*, което ще направи събитието много повече от поредното електронно парти. Става дума за артисти, издаващи продукция с марките Metalheadz и Eatbrain. Звукът и светлината ще засенчат спектакъла на Жан Мишел Жар, а още изненади около рождения ден тепърва предстоят.
 
Промоционалните билети за събитието вече са разпродадени, а до 10 януари можете да се сдобиете с такива на стойност 20 лв. в разпространителната мрежа на Eventim.bg. След тази дата цената на билетите е 25 лв., а в деня на събитието и на входа- 30 лв.
 
Повече информация за част от участниците:
EATBRAIN е лейбъл на унгарския продуцент JADE, който се превърна в един от законодателите на модернистичното дръм енд бейс звучене, познато като нюрофънк. Лейбълът издава артисти като Mefjus, Telekinesis, Teddy Killerz, Mindscape, Dabs и дори самият Chris.SU. Вече имахме удоволствието да чуем повечето от тях на предишни партита на HMSU. Може би сте мяркали и обложките на плочите им, наситени с цвят и агресивни манга рисунки, ако не - със сигурност сте попадали на титаничната продукция на артистите от EATBRAIN.
 
METALHEADZ няма нужда от представяне за повечето фенове. Ако все пак по някаква причина се чудите за какъв метъл или хардкор става дума, нека да уточним - това е каталогът на GOLDIE, който е започнат в далечната 1994 и на практика въвежда понятието drum'n'bass. Както можете да се досетите,счита се за повече от престижно да имаш дори едно парче издадено с тази марка. Правите ли вече сметка как звучи цяла една зала, посветена на творчеството им?

Свързани новини



flash