"Стъпка напред“ е един от големите хитове на 2015

Седем първи места в класациите на водещите музикални медии, над милион гледания в интернет и най-много излъчвания от българските песни в радио и телевизионния ефир в момента – това е равносметката за финалистката от третия сезон X Factor Михаела Маринова по-малко от година след края на формата. В продължение на няколко седмици след премиерата си "Стъпка напред“ беше в оспорвана битка за челната позиция в официалната класация и за кратко време се утвърди като един от големите хитове на лятото.
 
 
Първото самостоятелно парче на Михаела, продуцирано от "Вирджиния Рекърдс“, предизвика огромен интерес още с представянето си в края на месец май. Публиката имаше възможност да го чуе на живо и в рамките на мащабно национално музикално турне тази година, от което 17-годишната изпълнителка беше част за първи път.
 
"Стъпка напред“ е по музика на интернационалния екип Ollipop и Holly Martin, които са автори на хитове в класациите на над 10 държави. Текстът пък е дело на една от най-харизматичните и талантливи двойки на българската музикална сцена в момента - Pavell и Михаела Филева. Концепцията на видеото създават заедно един от най-креативните хореографи у нас Милен Данков и режисьорът Георги Ангелов, който стои и зад клипа на хита "Единствената“ на Pavell & Venci Venc’ feat. Моисей. За снимките са ползвани близо 50 кг. талк, върху който двама професионални танцьори и самата Михаела изпълняват красивата хореография. 

Свързани новини

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Михаела с нов сингъл

14.12.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Нова песен от Михаела Маринова

27.04.2023


flash