Наградите ЕМА на MTV с нова категория, Duran Duran са първите почетени

На тазгодишните награди ЕМА беше представена още една категория - the MTV Video Visionary Award. С тази награда ще бъдат отличавани артистите с незабравими видео клипове - тази година я получиха Duran Duran.
 
Техният уникален ритъм и силното им усещане за визуално въздействие не само влияят на цяло поколение музиканти, но и продължават да обръщат света. Като един от най-добрите примери за новаторство, стилът им има неоспоримо влияние над музикалната история, с добри попадения от зората на MTV до днес.
 
"Не е съвпадение, че нашето израстване като група ставаше паралелно с това на MTV. Възникването на музикални клипове като способ да се повлияе на световната публика беше революционно за бизнеса. Ние приехме тази нова версия на кратките филмчета и се опитахме да я направим своя запазена марка. През годините имахме страхотни преживявания. Работили сме с някои от най-добрите режисьори, без чиято помощ нямаше да бъдем отличени с тази награда. Много сме горди, че я получаваме първи. Благодарим!”, казаха от бандата по повод награждаването им.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash