U move crew дублираха успеха си на "София танцува"!

В последните дни на лятото радио Fresh! върна духа на летните купони в парк "Заимов”. За втора поредна година радио Fresh! и Столична община - Район "Оборище” събраха на една сцена обречени на танцовата магия млади хора.  

Тази година предизвикателството беше заредено с много огън, полет и адреналин, защото сцената беше запазена само за ХИП-ХОП изпълнители! И макар че  Хип-хоп Стрийт Фест не е състезание, а по-скоро емоциално шоу, накрая най-добрият състав спечели наградата на радио Fresh! - 500 лв кеш.

За финалните резултати се  погрижи тричленно жури с председател професионалната хореографка и танцьорка Сашка Димитрова, позната от формати като "Денсинг старс” и "Вип Денс”!

Голямата изненада на вечерта се оказаха неповторимите "X-Energy Crew”, които  буквално танцуваха само във въздуха и взривиха възторжена истерия в публиката!

Наред с неодържимите хип-хопъри, от сцената пръскаха чар и младежка енергия едни от най-желаните изпълнители за всеки купон - момчетата от Оги-23, СкандаУ и красивата Петя Алекса. Освен енергия и истинска еуфория, публиката изпита истинска тръпка с огненото шоу, изпълнено от заклет фен на радио Fresh!

"София танцува" завърши бляскаво и емоционално! U Мove Сrew дублираха успеха си от миналата година и получиха голямата награда на радио Fresh! -500 лв! 

Ето как бяха разпределени и наградите на Образователен център ADVANCE:
1. Full dance (участници): подаръчен ваучер за обучение по английски език в Образователен център АДВАНС с допълнителна 15% отстъпка
2. Специaлна награда – едногодишно БЕЗПЛАТНО обучение по английски език в Образователен център АДВАНС: Виктория Янева
3. Conquiztador и 15 % отстъпка от таксата за годишно обучение: Борислав Искренов – 14 год., родител: Виолета Славчева
4. Пъзел и 10 % отстъпка от таксата за годишно обучение: Мариела на 8 год., родител: Людмила Дончев

Танцувай и ти в своята кола, слушай радио Fresh! - Винаги хитовете днес!

 
Голямата изненада на вечерта бяха неповторимите X-Energy Crew, които грабнаха екипа на Радио Fresh! и публиката. Беше страхотно!
 
 
Разгледайте в галерията снимките на уникалните танцьори, супер яките водещи и певци, както и на многобройната публика, която се събра пред сцената на "София танцува"! 

Свързани новини



flash