Финалистката от X Factor Невена Пейкова дебютира с "Избран"

Магнетично сценично присъствие, мощен вокал с характерен тембър и впечатляващо представяне на самия финал в третия сезон на X Factor – така публиката познава Невена Пейкова.
 
Три месеца след дебюта си с "Любов за пръв път“ заедно с Михаела Маринова и Кристина Дончева, тя ще прозвучи в радио и телевизионния ефир с първия си солов проект, продуциран от "Вирджиния Рекърдс“.
"Избран“ е по музика на тандема Ollipop и Holly Martin, в чиято биография са хитове в класациите на над 10 държави и които са автори и на “Стъпка напред” на Михаела Маринова. Хип-хоп звездата Venci Venc’ пък е проявил лиричната си страна, пишейки красивия текст на песента. Ексклузивната онлайн премиера на видеото към парчето е в официалния VBOX7 канал на „Вирджиния Рекърдс“ днес, 4-и септември, точно в 20:00 часа. 
 
Сред най-впечатляващите кадри в клипа са подводните сцени, за които се налага Невена и екранният й партньор, националния шампион по бийтбокс за 2011 г. Искрен Тончев-Искрата, да прекарат доста време под повърхността. Предизвикателството им отправя режисьорът Никола Дамов, чиято елегантна визуална концепция хармонира със звученето на песента.
 

Свързани новини

Българин покори "Х Фактор Финландия"

21.03.2018

Чуй новия сингъл на Славин от X Factor

30.08.2015

Очаквайте довечера в X Factor

19.09.2013

Tony Carreira идва у нас за X Factor

03.09.2013

Какво ново в X Factor?

27.08.2013


flash