Търси в сайта...

One Direction представиха клипа към "Drag Me Down" (видео)

One Direction, най-успешната група в света, представи новия си видеоклип "Drag Me Down", заснет в космическия център Джонсън на НАСА в Хюстън, Тексас (САЩ). Космическият център Джонсън е националният център за тренировки и обучение на НАСА, контрол на полетите и  изследователска дейност.
 
Под режисурата на тандема Ben и Gabe Turner от "Fulwell 73“, във видеото са използвани модели на совалките NASA T-38, с които се обучават астронавтите и се правят подготовки за космически полети, и NASA WB-57 High Altitude Research, специализиран за изследователска дейност в открития космос.
 
Видеоклипът представя всяко едно от момчетата в различна част на тренировъчния център. Liam тренира в реален макет на Международната космическа станция (намираща се в околоземна орбита), а Louis "шофира“ марсохода "Space Exploration", прототипен модел, който се разработва за повърхността на Марс. Niall е заснет в гравитационния симулатор на тренировъчния център, в който се имитират условията при кацане на Луната, астероид или Марс, а Harry е в близка среща с "Робонавт“ (R2), хуманоидния робот на НАСА. Модел от R2 вече се намира на борда на Международната космическа станция. Момчетата, оборудвани със скафандъри, са заснети в модел в реален мащаб на космическата совалка Орион, която се разработва за пилотирани мисии в далечния космос. 
 
 
One Direction изненадаха всички, когато пуснаха "Drag Me Down" без предварителен анонс. Сингълът се превърна в най-успешната песен на групата до момента, след като в рамките на 7 дни се продадоха повече от 500 хиляди копия по целия свят. "Drag Me Down" стана #1 в глобалната класация на Spotify още в първия ден на премиерата, с което се превърна в първата песен до момента с такъв рекорд в историята на Spotify.  
 
Към днешна дата сингълът оглавява класациите на iTunes в 90 държави, а в Spotify има над 90 милиона прослушвания.

Свързани новини



flash