Михаела Маринова пусна клипа към "Стъпка напред“ (видео)

По-малко от година след първите си стъпки в третия сезон на X Factor Михаела Маринова вече има в професионалната си биография втори сингъл. Дебютът на фаворитката на Джеймс Артър беше с песента "Любов за пръв път“, в която си партнира с Невена Пейкова и Кристина Дончева, а сега идва ред на голямата й "Стъпка напред“. 
 
Любопитството на публиката към проекта беше задоволено точно в полунощ на 17 юли с онлайн премиерата на видеоклипа на песента по музика на интернационалния екип хитмейкъри Ollipop и Holly Martin, които са автори на хитове в класациите на над 10 държави. Текстът пък е дело на една от най-харизматичните и талантливи двойки на българската музикална сцена в момента - Pavell и Михаела Филева.
 
 
Концепцията на видеото създават заедно хореографът  Милен Данков и режисьорът Георги Ангелов, който стои и зад клипа на хита "Единствената“ на Pavell & Venci Venc’ и Моисей. За снимките са ползвани близо 50 кг. талк, върху който двама професионални танцьори и самата Михаела изпълняват красивата хореография. 

Свързани новини

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Михаела с нов сингъл

14.12.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Нова песен от Михаела Маринова

27.04.2023


flash