Rudimental с ново парче и клип “Rumour Mill” (видео)

Rudimental разкриха парчето “Rumour Mill”, част от предстоящия си нов албум We The Generation
 
Напомнящ за първото парче на бандата “Spoons” и за песента “Baby” от албума Home, новият сингъл "Rumour Mill" още веднъж демонстрира таланта на Rudimental, които този път поверяват вокалите на Will Heard и Anne-Marie. Anne-Marie, която е незаменима част от турнетата на Rudimental през последните години, е и първият артист, който подписва с новооснования лейбъл на групата Major Toms. В тон с видеата към “Spoons” и “Baby”, клипът към “Rumour Mill” е черно-бял и поставя младите вокалисти на преден план.
 
 
Предстоящият запис от 14 парчета следва супер успешния първи албум Home на Rudimental, който ги прави и една от малкото британски банди, пробили в своята дебютна година. Home им спечелва номинация за Mercury Prize и първата BRIT награда в категория British Single за парчето “Waiting All Night” ft. Ella Eyre. 
 
Голямото семейство на Rudimental е един от най-динамичните музикални колективи в момента и всеки вокалист от него допринася за общия звук по неповторим начин. Сред специалните моменти в We The Generation е отличителната future-soul класика "New Day Coming", в която вокалите са поверени на  Bobby Womack, записал ги преди да почине. Rudimental отново се натъкват на музикална находка: звучно блъскащи се инструменти, прогресивни бийтове и емоционални гласове.  Именно така успяват да изпреварят със светлинни години своите съвременници.
 
We The Generation на Rudimental ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов албум и сингъл

18.06.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020


flash