Търси в сайта...

Tom Cruise се отказва от сциентологията заради дъщеря си?

На Tom Cruise му идва в повече, пише бгнес, тъй като трябва да се съобразява какво да прави и какво не с дъщеря си според разбирането на сциентологията - а те са на път да му забранят всякакви контактни с нея. В сектата не могат да понасят мисълта, че най-емблематичния им член не отглежда дъщеря си според правилата им, че не е пречупил и съпругата си да бъде част от процеса, и са определили и двете като "подтискащи личности" - термин, който прикачат на инакомислещите.
 
52-годишният актьор след толкова години в служба на сектата почти е на границата да се раздели изцяло с дъщеря си. След телефонен разговор с 9-годишната Suri, Tom си дал сметка колко щастливи мигове е пропуснал да прекара с дъщеря си заради сциентологията. "Тя му разказала за часовете по танц и колко много обича това. В този миг със сълзи на очите той си дал сметка, че никога не я е видял как танцува. Тя пораства, той не е до нея, за да наблюдава това. Те си говорят по телефона или по скайпа, но за нея все повече е сякаш си говори с непознат", разказва за "Star Magazine" близък до актьора източник.
 
Suri не е отгледана според правилата и изискванията на сциентологията и организацията се опитва по всякакъв начин да отдалечи Tom от нея. Това положение актьорът очевидно вече не понася. "Раздвоен е, но в крайна сметка постави дъщеря си на преден план, твърди приятелят на американския актьор. "Tom пропусна рождени дни и църковни събития, а Suri вече не е бебе - тя си дава сметка, че баща й често отсъства от всичко това". 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash