"Хей ти“ е новата песен на IVE (видео)

В началото на лятото IVE (Ивелина Колаксъзова) е готова с новата си песен "Хей ти“. Певицата, която работи предимно в Италия, където се намират продуцентите й, досега не е имала песен на български. Музиката към новата лятна композиция е дело на IVE и Паоло Скарпино, аранжиментът е на Паоло, а текстът отново е на IVE. Във вокалите на "Хей ти“ участва и талантливата млада певица от страната на Микеланджело и Фелини – Алесия Д’Андреа, която се справя чудесно с българския.
 
 
Песента е записана в Италия, в студиото на Renilin, и има още две версии – с текст на английски, както и с R&B аранжимент, който е с по-меланхолично и баладично звучене и ще излезе през есента, когато е най-подходящото време за това различно настроение, свързано с бляна по вече отминалото лято. И двете версии на български ще имат клипове, които са поверени в ръцете на Васил Стефанов. IVE и Васил нe работят за първи път заедно, той е режисьор и на видеото към сингъла, с който тя покори италианските музикални класации през 2012 – "Sunlight“.
 
Този път Васил Стефанов отново стои зад цялостната идея за клипа към "Хей ти“. Позитивното звучене на песента предполага и усещането за лека и щастлива атмосфера във видеото. В него IVE се разхожда в града и среща само усмихнати и свежи хора, които допринасят за това пространството да изглежда приятно и улиците да бъдат заредени с енергията на радостни и ведри хора, които накрая пеят заедно с певицата "Нека лятото да продължи“. Всеки от героите в клипа има свой талант и специфично присъствие, с които променя заобикалящата ни среда като я прави по-цветна. 
 
За IVE:
IVE е артистичното име на Ивелина Колаксъзова, на което тя и продуцентите й в Италия се спират преди години, когато започва съвместната им работа. За музикалната сцена на Апенините, а и не само, това име е по-подходящо, защото се помни и артикулира без усилия от всички. Вече от доста време Renilin и IVE работят по различни нейни авторски композиции и проекти, както и участия в разнообразни колаборации с италиански музиканти и диджеи. Заедно с това IVE има връзка с театъра и сценичните изкуства от съвсем малка и вече е играла в няколко мюзикъла като "Чикаго“, "Коса“ и др. Тя е била част и от група "Инстинкт“,  която е създала с още четири момичета когато са били едва петнайсетгодишни. През 2012 песента й "Sunlight“ покорява италианските музикални класации и влиза в няколко международни денс компилации. Тя е съвместна продукция на DJ Molella и DJ Phil Jay, известни със световните си хитове като: Gala - “Freed From Desire“, Outhere Brothers - “If You Wanna Party, както и други съвместни продукции, включително с Boy George и ATB.

Свързани новини

Мая Бабурска гостува на Радио Fresh!

25.01.2017

DJane Helly гостува на Блондинките

03.05.2016

Дамян Попов гостува днес в Радио Fresh!

22.04.2016

Deep Zone Project на гости във Fresh!

10.04.2016

Пламен и Иво гостуват на Fresh!

17.12.2015


flash