Търси в сайта...

Rudimental представиха новото си видео

Платинените Rudimental разкриха парчето "Rumour Mill", част от предстоящия си нов албум "We The Generation". Песента е повлияна от хаус жанра и e придружена от чисто ново видео.

Новият сингъл "Rumour Mill" още веднъж демонстрира таланта на Rudimental, които този път поверяват вокалите на Will Heard иAnne-Marie. Anne-Marie, която е незаменима част от турнетата на Rudimentalпрез последните години, е и първият артист, който подписва с новооснования лейбъл на групата Major Toms.  В тон с видеата към "Spoons" и "Baby", клипът към "Rumour Mill" е черно-бял и поставя невероятните млади вокалисти на преден план.

Rudimental се готвят да превземат сцената на Glastonbury Festival следващия уикенд, където ще се качат на престижната Other Stage в петък вечер. След това бандата ще оглави Lovebox Festivalпрез юли и ще участва на редица други фестивали по света. Rudimental ще се присъединят икъм Ed Sheeran за предстоящото му шоу на стадион Уембли на 11-ти юли.  По време на участията си на живо, бандата ще изпълни парчета от новия си запис "We The Generation", който е последното доказателство за прогреса на Rudimental, които не спират да променят облика на електронната музика, не само във Великобритания, но и по света.


Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов албум и сингъл

18.06.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020


flash