Heartbeat - музикалният проект на Мартен Роберто & Николай Данев

Дългоочакваният албум на Мартен Роберто най-после е факт. Колаборацията се случва за първи път в България и излиза на диск и винил.  Албумът Heartbeat e клубен ърбън проект, дело на двама от майсторите на бийта - Мартен Роберто и барабанистът и продуцент Николай Данев. Дуото обединява най-добрите съвременни вокали у нас с еуфорията от дълбок и басов фънки-хаус - танцова подложка за всяко добро лятно парти.
 
Откриващото танцувално соул-диско на "Everybody Loves Disco" е с вокалите на Desy (Десислава Андонова - Phuture Shock, Sentimental Swingers). В "Love Story" Белослава разказва сладката приказка за любовта, подплатена от дълбок бас и чилаут брасове. Първи сингъл от албума "Funkalized" включва Рут Колева, за да изкове тотален Ибиса припев, пълен със соул, трайбъл и класически диско китари. Гласът на Любо Киров разкъсва нюдиско саунда на "Everybody", а пленителния вокал на Криста се включва в "Ladies Night Out" - един от скритите пикове в албума.
 
Според създателите на Heartbeat, албумът е дело на импровизации в студиото, уюта на дългогодишното приятелство с вокалистите и музикалната спойка и общи вкусове между Мартен и Николай. В албума участват още: Бобо, Антони Рикев, Мирослав Иванов, Волен Милчев, Александър Славчев, Божидар Василев.
 
Мартен Роберто е един от наи-известните и прогресивни диджеи на клубната сцена в България. Върти предимно фънк, диско и дийп хаус. Пуска с някои от най-големите световни имена, снима в киното. Автор на собствена модна линия, телевизионен и радиоводещ в Радио FM+.
 
Николай Данев е един от най-добрите родни барабанисти. Свирил в групите Ahead, High Time, Tri O Five. Под псевдонима Mr. Brown Sugar се подвизава и като диджей.

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash