Пластмасовият Исус забрани на Kim Kardashian да паркира в Ел Ей (галерия)

На места по улиците на Лос Анджелис се появиха знаци, забраняващи на Kim Kardashian и нейните сестри Khloe и Kourtney да паркират "по всяко време", съобщава бгнес.
 
Всъщност става дума за осъществяване на идея на художник, известен с творческия псевдоним "Пластмасовият Исус". На него му омръзнали уличните задръствания, които се получават в резултат на преследването на сестрите Kardashian от папараци и фенове. Поради което на твореца му дошла идеята да забрани на звездните сестри да паркират на някои места в Ел Ей. Знаците са почти неразличими от законните, които забраняват паркирането. Само че надписът на "нововъденията" гласи: "За Kardashian паркирането е забранено по всяко време".
 
"Пластмасовия Исус" лично обяснил в предаване на BBC защо сътворил тази творческа инсталация. "Задръствания се появяват навсякъде, където се отправи семейство Kardashian – на пазар, да хапнат, да заредят колата. Kardashian станаха културен феномен в медиите, за съжаление, в ущърб на обществото. Медиите живеят от тираж, а от неотдавна – и от кликване в интернет. "
 
Полицията на Лос Анджелис гледа на новите "знаци" като акт на вандализъм. Художникът не е съгласен с това: "Тези знаци са само временна инсталация, както и много други пътни знаци в Ел Ей. Те скоро ще бъдат махнати".

Свързани новини

Скандал между Kim и Miley?

07.01.2022

Ким празнува Коледа без Кание Уест

27.12.2016

Заплашиха и обраха Kim Kardashian

03.10.2016

Kim Kardashian роди второто си дете

07.12.2015

Taylor Swift детронира Kim Kardashian

15.09.2015


flash