Търси в сайта...

Zayn официално напусна One Direction

Макар напуснакето на турнето да подготвяше феновете за тази стъпка, веротно шокът за повечето ще си остане: Zayn Malik официслно обяви оттеглянето си от One Direction.
 
Слуховете обикаляхе медиите цяла седмица, след като 22-годишният изпълнител напусна турнето миналия четвъртък заради стрес, насред куп спекулации, че е изневерил на годеницата си Perrie Edwards.
 
В официалното изявление на групата, публикувано във фейсбука на One Direction, Zayn обявнява, че напуска, “защото искам да бъда нормален 22-годишен младеж, който може да си почине и да има личен живот, извън светлините на прожекторите. Животът ми с One Direction беше повече, отколкото можех да си представя, но след 5 години заедно мисля, че сега е правилното време за мен да напусна групата… Извинявам се на феновете, ако съм ги разочаровал, но трябва да направя това, което усещам като правилно”, пише изпълнителят.
 
Групата ще продължи като квартет и ще завърши турнето си On The Road Again без Zayn, а в съобщението изразяват подкрепа към решението на Zayn и взаино се уверяват в приятелство до живот.
 
От формирането си през 2010 през английският X Factor, One Direction посрещнаха изключителен успех, издадоха 4 албума, а петият е планиран за тази година.

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън с концерт у нас

14.10.2022

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Джиджи и Зейн заедно на новата година

31.12.2019


flash