Madonna: "Критиките към възрастта ми са тесногръдие"

Madonna обясни защо винаги ще приема сексуалната си страна и разкритикува всички, които я нападат заради възрастта й.
 
Въпреки че е на 56, тя често прави пикантни изпълнения, пише бгнес. Това обаче често й навлича много критики, което тя смята за несправедливо. Емблематичната попзвезда наскоро обясни защо не мисли, че е твърде стара, за да бъде секси. В интервю за сп. "Rolling Stone" тя оприличи възрастовата дискриминация с расистките и хомофобските изказвания.
 
"Възрастта е признак, заради който хората са дискриминирани и оплювани. Това обаче се отнася само за жените - никога за мъжете. Така че все още живеем в много сексистко общество. Никой не смее да каже нещо обидно на някого защото е черен или гей. Но на моята възраст всеки би казал нещо обидно по мой адрес. И си мисля, защо това се приема? Каква е разликата между това и расизма, или който и да е вид дискриминация? Те ме съдят заради възрастта ми. Умът ми не го побира", заяви певицата.
 
Тъй като наближава 60, много хора мислят, че пикантните й изяви трябва да спрат, но тя не смята да намали темпото. "Жените като цяло, щом достигнат една определена възраст, приемат, че не трябва да се държат по оперделен начин. Но аз не следвам правилата. Никога не съм го правила, няма и да започна", допълни тя.
 
Певицата също така коментира дръзкия си избор на облекло за наградите "Грами" с думите "Ето така изглежда дупето на 56-годишна жена, смотаняци! Ако аз трябва да съм човека, който ще помогне на жените да повярват в идеята, че могат да бъдат секси и да изглеждат добре на 50 или 60, както са изглеждали на 20, така да бъде!" 

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash