Търси в сайта...

Madonna не е забранила наркотиците на децата си

Кралицата на попа Madonna шокира почитателите си, като призна, че разрешава на децата си да използват наркотиципише бгнес.
 
Певицата, която гостува в шоуто на Jonathan Ross, разказа точно какво се е случило на сцената на наградите BRIT, когато падна пред хилядната публика и пред милионите зрители пред екрана. Madonna призна, че шоуто се е превърнало в истински ужас за нея. "За щастие много пъти съм падала от коня, така че знам как да го направя", каза звездата, разминала се без сериозни травми.
 
Относно текстовете на песните си, в които пее за дрога и употребата на наркотици, Madonna разкри, че не обича наркотици, въпреки че е пробвала. Именно заради това позволила на децата си да опитат и сами да преценят. "Казах на Lourdes (18) да взима умни решения в живота си, каквото и да употребява, да го прави умерено и да се опита да не смесва алкохола", обясни певицата на въпрос как разговаря с децата си на тези теми. "Никога няма да кажа "не прави или не опитвай", защото е абсурдно и не е справедливо", сподели още Madonna.

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash