Deep Zone Project дават новo звучене на музикални класики (видео)

След като Deep Zone Project се заеха да възродят и "облекат" в нов съвременен саунд някои от най-емблематичните български песни, като “Бягство” на Авеню, "Вярвам в теб” на Стоян Михалев и “Спасение” на Б.Т.Р., идва ред и на световните класики. 
 
Първата реализирана песен от проекта "Клубни версии на златни световни хитове" е "Hazard" на Richard Marx. Аранжиментът е в deep house стил, като всичко е изсвирено и аранжирано наново и, разбира се, изпълнено в  от вокалистката Надя. Скоро ще започнат снимките на официалния видеоклип към песента, чиято реализация ще надхвърли границите на България. 
 
 
Идеята на новия проект на Deep Zone Project е да представи на по-младите поколения стойностна музика от близкото минало и да им даде възможност да чуят вечни хитове на съвременен музикален език. Останалите песни от "Клубни версии на златни световни хитове" засега остават в тайна.
 
Успоредно Deep Zone Project работят върху новите си авторски парчета, а феновете им могат да чуят някои от тях по време на участия им през декември. 

Свързани новини

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

DEEP ZONE Project в нова колаборация

29.06.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021

Дидо от Deep Zone в нов проект

07.06.2021


flash