Топ 10 на най-добре платените звезди под 30 г.

От PR гледна точна годината за Justin Bieber е ужасна. Ако човек потърси новини за него, ще открие, че наскоро се е съгласил да плати 80 000 долара на свои бивш съсед, след като замерял къщата му с яйца; че почти е приключил с курса по управление на гнева, който посещава; и че е ударил папарак в Париж. 
 
От финансова гледна точка обаче Bieber продължава да жъне успехи, пише profit.bg. Неговите фенове го следват почти религиозно в Twitter, къде той има 56.6 милиона последователи, а билетите за концертите му се разпродават за минути. Bieber оглавява класацията на най-високо платените звезди под 30-годишна възраст със спечелени 80 млн. долара за 12-месечен период благодарение основно на неговото турне. Bieber в момента записва и нов албум, като наскоро пусна по 15 секунди от всяка песен в Instagram. Засега обаче не е ясно кога ще е готов албумът. 
 
Музикантите доминират в класацията на Forbes, запълвайки девет от първи 10 места за периода юни 2013 – юни 2014. Втори в подреждането са група млади мъже, които, за разлика от Bieber, все още са с неопетнена репутация. One Direction (средна възраст 21 г.) са заработили 75 млн. долара. Най-новият албум на групата Midnight Memories дебютира под номер в Billboard 200, а песента Story Of My Life вече има мултиплатинен статус. 
 
Челната тройка се оформя от Taylor Swift, която е и най-високо класираната жена с 64 млн. долара. Песента й "Shake It Off" се радва на огромна популярност и също има мултиплатинен статус. Bruno Mars, който е на 29, заема четвъртото място в класацията с 60 млн. долара приходи. Неговият албум Unorthodox Jukebox стана двойноплатинен, а миналата година той стана най-младият музикант, който се е изявявал някога на полувремето на финала по американски футбол в САЩ. Челната петица се оформя отRihanna със спечелени 48 млн. долара. 26-годишната певица печели сериозно от музика, но има и собствени парфюми и вече е част и от модната сцена. Тя получава също толкова внимание за стила си на обличане, колкото и за песните си. 
 
Шестото място в подреждането е за Miley Cyrus, която може да се похвали с приходи в размер на 35 млн. долара. Jennifer Lawrence е единственият представител на актьорската гилдия, който попада в класацията. 24-годишната актриса се нарежда на седмо място с 34 млн. долара. Последният й филм - "Игрите на глада: Сойка-присмехулка", дебютира по кината в петък. Всичките филми от поредицата Игрите на глада вече имат общи приходи в размер на 1,5 млрд. долара. 
 
Веднага след нея в класацията се нарежда Lady Gaga, която е спечелила 33 млн. долара. Приходите й обаче продължават да падат, в сравнение с 2011, когато достигнаха 90 млн. долара. Последните две места в челната десетка са за двама диджеи – Avicii и Skrillex, които са спечелили респективно 28 и 18 млн. долара.

Свързани новини

"Роди се звезда": първи трейлър

08.06.2018

Разкриха как е починал Avicii

03.05.2018

Avicii си отиде на едва 28 години

21.04.2018

Justin Bieber се сби на Coachella

16.04.2018

Bruno Mars с рекорд в Billboard

14.03.2018

Коментари


flash