Топ 10 на най-добре платените звезди под 30 г.

От PR гледна точна годината за Justin Bieber е ужасна. Ако човек потърси новини за него, ще открие, че наскоро се е съгласил да плати 80 000 долара на свои бивш съсед, след като замерял къщата му с яйца; че почти е приключил с курса по управление на гнева, който посещава; и че е ударил папарак в Париж. 
 
От финансова гледна точка обаче Bieber продължава да жъне успехи, пише profit.bg. Неговите фенове го следват почти религиозно в Twitter, къде той има 56.6 милиона последователи, а билетите за концертите му се разпродават за минути. Bieber оглавява класацията на най-високо платените звезди под 30-годишна възраст със спечелени 80 млн. долара за 12-месечен период благодарение основно на неговото турне. Bieber в момента записва и нов албум, като наскоро пусна по 15 секунди от всяка песен в Instagram. Засега обаче не е ясно кога ще е готов албумът. 
 
Музикантите доминират в класацията на Forbes, запълвайки девет от първи 10 места за периода юни 2013 – юни 2014. Втори в подреждането са група млади мъже, които, за разлика от Bieber, все още са с неопетнена репутация. One Direction (средна възраст 21 г.) са заработили 75 млн. долара. Най-новият албум на групата Midnight Memories дебютира под номер в Billboard 200, а песента Story Of My Life вече има мултиплатинен статус. 
 
Челната тройка се оформя от Taylor Swift, която е и най-високо класираната жена с 64 млн. долара. Песента й "Shake It Off" се радва на огромна популярност и също има мултиплатинен статус. Bruno Mars, който е на 29, заема четвъртото място в класацията с 60 млн. долара приходи. Неговият албум Unorthodox Jukebox стана двойноплатинен, а миналата година той стана най-младият музикант, който се е изявявал някога на полувремето на финала по американски футбол в САЩ. Челната петица се оформя отRihanna със спечелени 48 млн. долара. 26-годишната певица печели сериозно от музика, но има и собствени парфюми и вече е част и от модната сцена. Тя получава също толкова внимание за стила си на обличане, колкото и за песните си. 
 
Шестото място в подреждането е за Miley Cyrus, която може да се похвали с приходи в размер на 35 млн. долара. Jennifer Lawrence е единственият представител на актьорската гилдия, който попада в класацията. 24-годишната актриса се нарежда на седмо място с 34 млн. долара. Последният й филм - "Игрите на глада: Сойка-присмехулка", дебютира по кината в петък. Всичките филми от поредицата Игрите на глада вече имат общи приходи в размер на 1,5 млрд. долара. 
 
Веднага след нея в класацията се нарежда Lady Gaga, която е спечелила 33 млн. долара. Приходите й обаче продължават да падат, в сравнение с 2011, когато достигнаха 90 млн. долара. Последните две места в челната десетка са за двама диджеи – Avicii и Skrillex, които са спечелили респективно 28 и 18 млн. долара.

Свързани новини

David Guetta и Justin Bieber - "2U"

04.10.2017

Утре излиза новият албум на Miley Cyrus

28.09.2017

Lady Gaga отмени европейското турне

20.09.2017

Taylor Swift пусна още една нова песен

05.09.2017

Taylor Swift счупи световни рекорди

31.08.2017

Коментари


flash