Tom Cruise се среща с Miranda Kerr?

Tom Cruise има връзка с австралийската манекенка Miranda Kerr, откакто двамата се запознали в Лондон, само седмици след раздялата на красавицата с Orlando Bloom.
 
Актьорът бил поразен от супермодела по време на публична изява в британската столица, пише бгнес. "От ноември миналата година, откакто Tom срещнал Miranda на официална вечеря в Лондон, не може да си я изкара от ума", пише австралийското списание "New Idea". 52-годишният актьор е сам, след като бракът му с Katie Holmes се разпадна през 2012. Манекенката, която има тригодишен син Flynn от Orlando Bloom, успяваше доста умело да обърква медиите с любовните си връзки. Дълго време се смяташе, че хубавицата има връзка с богаташа James Packer.
 
Според запознати източници Cruise и Kerr не искат да обявят връзката си официално, но говорят често по телефона и се виждат тайно винаги, когато Kerr е по работа в Лондон. Близък до манекенката източник разпали още повече слуховете, като каза, че Miranda обича силни и богати мъже, а Tom отговаря на всичките й критерии.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash